ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παρούσα ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο για λόγους αρχείου και δεν ανανεώνεται.

Επιστολή καλωσορίσματος στην Τελική Φάση της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Δράσης "Teachers 4 Europe 2012-13"

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,
 

Η Ομάδα Έργου σας καλωσορίζει στην Τελική Εκπαιδευτική Διαδικασία της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Δράσης «Teachers 4 Europe 2012-13».


Η Τελική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, στις 11:00 πμ, στην Αθήνα, στη Στοά του Βιβλίου, Αίθουσα Λόγου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, 10564 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103253989, www.stoabibliou.gr). Σε μικρή απόσταση από το χώρο της εκδήλωσης βρίσκεται το ξενοδοχείο  στο οποίο και θα διαμείνουν  όσοι από εσάς έχουν  ζητήσει διαμονή, το ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL, Πανεπιστημίου 52, 10678, Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας:2103326000, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.titania.gr.


Η διαδικασία προσέλευσης και εγγραφών θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ. Θα συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παρουσίαση  των εργασιών και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μμ με την τελετή απονομής του τίτλου «teachers4europe». Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί δείπνο με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο εστιατόριο «Olive Garden» του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.


Σας παρακαλούμε η προσέλευσή σας να ολοκληρώνεται στις καθορισμένες ώρες, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα να είμαστε ακριβείς. Στην περίπτωση που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι μπορεί να καθυστερήσει η προσέλευσή σας, παρακαλούμε να ενημερώσετε, καθότι η τήρηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική.


Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα, τις οδηγίες πρόσβασης στον χώρο εκδηλώσεων καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα διαμορφωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες και στο site www.teachers4europe.gr .


Σας συγχαίρουμε για το εξαιρετικό έργο σας και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία!


Με εκτίμηση,

Τατιάνα Ριζοπούλου
Επικεφαλής Ομάδας Έργου