ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παρούσα ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο για λόγους αρχείου και δεν ανανεώνεται.

Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών

Στις 8 Ιουνίου 2014 γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών!

 

Λάβετε μέρος και κερδίστε βραβεία

 

Πρόσκληση για συμμετοχή σχολείων στο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνεται από τη Mundus maris για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών, υπό την αιγίδα της Επιτρόπου κυρίας Μαρίας Δαμανάκη, αρμόδιας για τη Θαλάσσια Πολιτική και την Αλιεία.

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε σχολεία και ομάδες νέων σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι χωρίζονται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (κάτω των 12 ετών και 12 ετών και άνω). Τα ενδιαφερόμενα σχολεία καλούνται να δείξουν τη δημιουργικότητά τους συμμετέχοντας με βίντεο, παρουσιάσεις με το σύστημα Pecha Kucha, και μια σύντομη έκθεση όπου θα αναφέρουν την εμπειρία τους…

 

Διεθνής επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες συμμετοχές. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί, σε ειδική τελετή,  μετά την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών (8 Ιουνίου). Τα βραβεία περιλαμβάνουν ταξίδια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοκάμερες, επισκέψεις σε ενυδρεία, κ.λπ.

 

Τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τη συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Οι συμμετοχές (βίντεο/ παρουσιάσεις και σύντομη έκθεση) μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2014 στις 19.00 ώρα Ελλάδας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του διαγωνισμού, μπορείτε να συμβουλευθείτε το συνημμένο έγγραφο.