ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παρούσα ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο για λόγους αρχείου και δεν ανανεώνεται.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «TEACHERS 4 EUROPE 2013-14»

ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ TEACHERS4EUROPE  2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

 

Καθώς πλησιάζει το τέλος του προγράμματος μαζί με τις θερμές ευχές μας για ένα ξεκούραστο καλοκαίρι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

 

Η μετάβαση των περισσοτέρων συμμετεχόντων στη Θεσσαλονίκη, θα ολοκληρωθεί στις 21/6/2014 μέχρι το μεσημέρι, στο χώρο του Ξενοδοχείου Mediterranean Palace στην αίθουσα Zeus Ballroom στον 7 όροφο, Σαλαμίνος 3 54626, Θεσσαλονίκη (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310552554, www.mediterranean-palace.gr). Στο ίδιο ξενοδοχείο  θα διαμείνουν και όσοι από εσάς έχουν  ζητήσει διαμονή.

 

Η τελετή λήξης ξεκινάει το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 15:30 μ.μ.. Συνιστάται άφιξη στους χώρους της τελετής λήξης μέχρι 15:00. Η προσέλευση σας στο χώρο, η εγγραφή και η παραλαβή του υλικού προτείνεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 15:20. Στις 15:30 θα ξεκινήσουν οι χαιρετισμοί σύμφωνα με το πρόγραμμα και η παρουσίαση του προγράμματος από τον κ. Αργύρη Περουλάκη, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τον κ. Λεωνίδα Αντωνακόπουλο, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Από τις 16:45 ως τις 20:30 θα ακολουθήσουν οι 7 παρουσιάσεις και συζητήσεις των εργασιών Teachers4Europe,  των εκπαιδευομένων Τ4Ε 2013-14. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο site www.teachers4europe.gr.  Στις 21:00 θα προσφερθεί, από την Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Mediterranean Palace

 

 

Το Μediterranean Ρalace βρίσκεται στην εμπορική, επιχειρηματική αλλά και πολιτιστική καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης - τα ιστορικής αξίας Λαδάδικα. Η πρόσβαση σε ολόκληρο σχεδόν το κέντρο της πόλης είναι άμεση, ακόμη και με τα πόδια, σε λίγα λεπτά

 

Από Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Κινείστε στην Εθνική Οδό μέχρι να συναντήσετε το Δικαστικό Μέγαρο, όπου στρίβετε αριστερά. Στον επόμενο δρόμο που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά και στην οδό Δωδεκανήσου πάλι δεξιά. Αφού κινηθείτε σε όλο το μήκος της Δωδεκανήσου χωρίς να αλλάξετε κατεύθυνση συναντάτε την οδό Σαλαμίνος. Στο νούμερο 3 βρίσκεται το Mediterranean Palace.

 

Από αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Κινείστε στην οδό Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Χωρίς να αλλάξετε κατεύθυνση διασχίζετε τις οδούς Ε. Αντίστασης, Β. Όλγας και Β. Γεωργίου. Όταν φτάσετε στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. στρίβετε αριστερά στην οδό Τσιμισκή. Μετά το τέλος της οδού Τσιμισκή κινείστε στην οδό Πολυτεχείου. Στρίβετε αριστερά στην οδό Σαλαμίνος. Στο νούμερο 3 (στα δεξιά σας) βρίσκετε το Mediterranean Palace.

 

Αποστάσεις

Πλατεία Αριστοτέλους (Κέντρο Θεσσαλονίκης): 800 Μέτρα

Λευκός Πύργος: 2 Χιλιόμετρα

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης: 3 Χιλιόμετρα

Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO: 3 Χιλιόμετρα

Σιδηροδρομικός Σταθμός: 2 Χιλιόμετρα

Αεροδρόμιο Μακεδονία: 15 Χιλιόμετρα